VOOR 17:00 BESTELD, MORGEN IN HUIS | GRATIS VERZENDING*

Welke Power Bank heb ik nodig?


Om te bepalen welk type Power Bank / externe batterij het beste bij jouw telefoon, laptop of tablet past moet je rekening houden een aantal factoren. 


1. Wat is het vermogen (aantal mAh) van jouw apparaat?

Batterijen in telefoons hebben een kleinere capaciteit dan batterijen in bijvoorbeeld een laptop of tablet. Een Power Bank voor een telefoon vinden is dan ook makkelijker dan voor bijvoorbeeld een laptop. Om een telefoon op te laden moet een Power Bank een capaciteit hebben van 1500 mAh of meer. Daarnaast dient te Power Bank te zijn voorzien van een USB-uitgang beschikken. Hoe vaker je jouw telefoon wil opladen zonder stopcontact in de buurt hoe hoger het vermogen (mAh) dient te zijn. Power Banks voor telefoons zijn beschikbaar vanaf 7,99.

Voor een laptop is al snel een vermogen van minimaal 15.000 mAh nodig en is vaak een speciale aansluiting nodig. Gelukkig zijn er zelfs Power Banks met een echt stopcontact ingebouwd. Voor een tablet, zoals de iPad, is het aan te raden minimaal 12.000 mAh aan vermogen aan te schaffen.

Klik hier voor ons aanbod Power Banks voor telefoons, tablets en laptops.

2. Moet de Power Bank speciale aansluitingen hebben?

De meeste Power Banks zijn voorzien van een USB-aansluiting waarmee vrijwel iedere smartphone, tablet of GPS-systeem kan worden opgeladen. USB Power Banks zijn dan ook universeel te nomen.

Laptops hebben vaak aparte aansluitingen en kunnen niet met de standaard USB-Power Banks worden opgeladen. Om die reden heeft Batts diverse Power Banks voor Laptops op een rij gezet. Zie hier. 

Macbooks en andere Apple Producten hebben vaak geen universele aansluiting en zijn alleen met de Xtorm AL390 Laptop Power Bank op te laden.3. Waar moet de Power Bank allemaal tegen kunnen?

Er is een verschil in kwaliteit Power Banks. Sommige zijn erg goedkoop en kunnen niet goed tegen een stootje terwijl andere duurder zijn maar bijvoorbeeld waterdicht of schokproof. Brunton Power Banks hebben een zeer speciale garantie. Ze hebben garantie ten tijde van de gehele levensduur van de Power Bank en als je ze per ongeluk zelf stuk maakt krijg je gewoon een nieuwe. Alle andere Power Banks van Batts worden verkocht met 1 jaar garantie.

4. Hoe moet de Power Bank kunnen opladen?

Al onze Power Banks kunnen worden opgeladen door aan te sluiten op een computer of USB-blokje die bij iedere smartphone en tablet wordt meegeleverd. Kan dit niet is een speciale oplader meegeleverd. 

Sommige Power Banks zijn voorzien van een solar panel waardoor ze opladen door ze in de zon te leggen. Dit zijn zogenaamde Solar Power Banks

Kies hier jouw type Power Bank:


 

Over ons

Lees meer

Contact

  • Patronaatstraat 23
  • klantenservice@batts.nl

Mijn accountInloggen   Registreren

Nieuwsbrief
Abonneer   Privacy Policy

Facebook

← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Hide