VOOR 17:00 BESTELD, MORGEN IN HUIS | GRATIS VERZENDING*

Verzenden & retourneren

Verzenden

Al onze verzendingen worden uitgevoerd door PostNL. Op die manier zal uw bestelling veilig en snel aankomen. Om het voor u en ons simpel te houden vragen wij een slechts een geringe bijdrage in de verzendkosten die voor alle bestellingen hetzelfde is. Dat vinden wij wel zo duidelijk.

Bijdrage in de verzendkosten:

Wanneer u voor meer dan €25,- besteld, krijgt u €2,99 korting. Dit zijn de verzendkosten binnen Nederland. Deze worden als korting gegeven op een bestelt product.
Bestelt u vanuit België? Dan krijgt u ook €2,99 korting op uw bestelling. U betaalt dan dus maar €3,- voor de verzending.

Nederland: €2,99
België: €5,99

Overige EU landen: €9,99
Buiten EU: €19,99


Retourneren

Na ontvangst van uw bestelling heeft u 14 dagen de tijd om te beslissen of u het door u bestelde product wil houden. De producten kunnen binnen deze 14 dagen kosteloos worden geretourneerd waarbij u het volledige aankoopbedrag terug krijgt. Wij vragen u wel dat de eventueel geretourneerde producten ongebruikt en indien mogelijk in de orginele verpakking worden terug gestuurd. Het retourneren is makkelijk via onze website te regelen. Mocht dit onverhoop niet lukken neem dan gerust contact met ons op. Vergeet bij het retourneren nooit uw bestelnummer, naam, adres en reden van retournering te vermelden.

U retourneert uw pakket simpel door deze in de originele verpakking met kopie/print van uw bestelling of factuur op te sturen naar:

Batts.nl
Patronaatstraat 23
4921 BK Made

Over ons

Lees meer

Contact

  • Patronaatstraat 23
  • klantenservice@batts.nl

Mijn accountInloggen   Registreren

Nieuwsbrief
Abonneer   Privacy Policy

Facebook

← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Hide