VOOR 17:00 BESTELD, MORGEN IN HUIS | GRATIS VERZENDING*

Betaalmethoden

iDEAL

U kunt betalen door middel van Ideal waarmee u in uw eigen vertrouwde online bankomgeving kunt afrekenen. Doordat u de bestelling meteen afrekent kan Batts.nl onmiddelijk overgaan tot het verzenden van uw bestelling. Op uw afschrift en tijdens de betaling ziet u mogelijk Buckaroo staan, dat klopt, dat is onze payment provider.


Overschrijving

Wanneer u kiest voor betaling door middel van een overschrijving krijgt u bij het afrekenen van uw producten instructies hoe u kunt betalen. Uw producten worden 7 dagen voor u gereserveerd, wanneer de betaling na 7 dagen nog niet bij ons binnen is zal uw bestelling worden geannuleerd.


Bankomat/MisterCash

Mister Cash is de naam voor Belgische betaalkaarten. Met behulp van een PIN code kun je als Belgische inwoner betalen bij diverse winkels, tankstations, drank- of andere automaten. Daarnaast is het mogelijk om op internet er online betalingen mee te verrichten. Je kunt dan middels het nummer van de kaart en de vervaldatum een online betaling met Mistercash doen. 

PayPal/Credit cards

Betalen door middel van PayPal is ook mogelijk. Hiermee kunt u extra veilig betalen met uw creditcard of uw PayPal tegoed.

Wij rekenen geen extra kosten als u gebruik maakt van PayPal.


Over ons

Lees meer

Contact

  • Patronaatstraat 23
  • klantenservice@batts.nl

Mijn accountInloggen   Registreren

Nieuwsbrief
Abonneer   Privacy Policy

Facebook

← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Hide