VOOR 17:00 BESTELD, MORGEN IN HUIS | GRATIS VERZENDING*

Hoe lang gaat een powerbank mee?

Hoe lang een Power Bank iets kan opladen, is afhankelijk van het vermogen van de Power Bank. Het vermogen dat is aangegeven in mAh geeft aan hoe krachtig een Power Bank is. Hoe groter het vermogen des te langer is de Power Bank instaat iets op te laden. Of een Power Bank een telefoon, tablet of laptop deels, geheel of meerdere keren kan opladen, is daarnaast afhankelijk van het vermogen van het apparaat dat je probeert op te laden. Zo heeft een digitale camera een beperkt vermogen, een telefoon al een wat groter vermogen en tablets en laptops hebben al erg veel vermogen. Om de vraag te beantwoorden hoe lang een Power Bank meegaat en hoe vaak je jouw telefoon of tablet kan opladen moet je weten hoe krachtig de batterij in jouw gadget is. Grofweg kan je het vermogen van de Power Bank delen door het vermogen van jouw gadget. De uitkomst is het absolute maximum aantal keer dat je een product kan opladen. Omdat de Power Bank energie nodig heeft om iets op te laden en in de loop der tijd energie verliest is het werkelijke vermogen vaak wat lager. 

Ter illustratie: een Power Bank van 5600 mAh moet iedere moderne smartphone minimaal twee keer en maximaal vier keer kunnen opladen.

Over ons

Lees meer

Contact

  • Patronaatstraat 23
  • klantenservice@batts.nl

Mijn accountInloggen   Registreren

Nieuwsbrief
Abonneer   Privacy Policy

Facebook

← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Hide