VOOR 17:00 BESTELD, MORGEN IN HUIS | GRATIS VERZENDING*

Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt door Batts met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Batts verstrekt door middel van deze website louter informatie over de diensten die door Batts worden aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

Batts aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. Batts aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van de Batts opgenomen informatie en tarieven.

Hoewel Batts alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is Batts niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via internet verzonden worden.

Verwijzingen naar sites die niet door Batts worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel Batts uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door de Batts worden onderhouden wordt afgewezen.

Over ons

Lees meer

Contact

  • Patronaatstraat 23
  • klantenservice@batts.nl

Mijn accountInloggen   Registreren

Nieuwsbrief
Abonneer   Privacy Policy

Facebook

← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Hide