VOOR 17:00 BESTELD, MORGEN IN HUIS | GRATIS VERZENDING*

Over ons

Batts is de specialist in Power Banks, solar power, opladers en vervangende accu's en batterijen. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment in diverse prijsklassen.

Heb je nog vragen? Als Power Bank en accu specialist staan we altijd voor je klaar. 

De naam Batts is afgeleid van het engelse woord voor batterijen, batteries. Dat is dan ook precies wat wij doen verkopen: batterijen. Deze batterijen verkopen wij tegen een lage prijs doordat wij geen fysieke winkel hebben en ook geen grote voorraden aanhouden. Naast de prijs vinden wij de kwaliteit erg belangrijk. Mocht er dan ook onverhoopt iets niet naar wens zijn horen wij dat graag. Zo wordt u goed geholpen en verbeteren wij onze service.

In 2012 zijn wij gestart en al flink gegroeid. We begonnen met de verkoop van externe batterijen en hebben daar inmiddels al diverse andere batterijen en accu's aan toegevoegd zoals batterijen voor hoortoestellen.

Hoe wij willen groeien? Wij proberen ons te onderscheiden door snelle levering, een goede prijs en een goede klantenservice. Bij ons is de klant werkelijk koning en niet goed is geld terug, zonder gezeur. 

Batts.nl is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder KvK nr: 62447564.

Batts.nl
Patronaatstraat 23
4921 BK Made

The Netherlands

E-mail: klantenservice@batts.nl
BTW-nummer: NL214981745B01

Over ons

Lees meer

Contact

  • Patronaatstraat 23
  • klantenservice@batts.nl

Mijn accountInloggen   Registreren

Nieuwsbrief
Abonneer   Privacy Policy

Facebook

← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Hide