VOOR 17:00 BESTELD, MORGEN IN HUIS | GRATIS VERZENDING*

Hoorapparaat

Welk formaat batterij heb ik nodig voor mijn hoorapparaat?
Het kiezen van de juiste batterij voor uw gehoorapparaat is zeer gemakkelijk. Elk formaat batterij heeft een universele kleur en een universeel nummer. Dit kleine aantal verschillende type batterlijen kan op elk type of merk hoortoestel worden gebruikt. U kunt hetzelfde type (herkenbaar aan de kleur en het nummer) bestellen dat nu ook in uw gehoortoestel zit. Als u deze niet direct kunt vinden, kunt u in de handleiding van uw gehoortoestel kijken of contact opnemen met uw audicien.
 

Welk merk heb ik nodig?
In principe hoeft u alleen het juiste type batterij te kiezen, het merk maakt niet uit. Er is een aantal gevallen bekend van gehoorapparaten die niet werken met bepaalde batterijen, koopt u dan het merk dat u altijd heeft gekocht. Welk merk het meest geschikt is voor uw apparaat is afhankelijk van uw voorkeur en ervaringen. Mochten de batterijen u niet bevallen of niet werken met uw gehoorapparaat, kunt u deze kosteloos aan ons retourneren. Wij vragen u dan wel slechts 1 verpakking te openen.

Over ons

Lees meer

Contact

  • Patronaatstraat 23
  • klantenservice@batts.nl

Mijn accountInloggen   Registreren

Nieuwsbrief
Abonneer   Privacy Policy

Facebook

← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Hide