VOOR 17:00 BESTELD, MORGEN IN HUIS | GRATIS VERZENDING*
Land:

Wat is het verschil tussen een Power Bank en een Externe Batterij?

  • Geplaatst op
  • 0
Wat is het verschil tussen een Power Bank en een Externe Batterij?

PowerBank, Power Bank, Externe Batterij, Power Pack of Juice Pack? Welke heb ik nou nodig? Batts legt uit wat het verschil is. De uitkomst is verrassend.

Er is geen enkel verschil tussen een Power Bank, PowerBank en een Externe Batterij. Met deze verschillende woorden wordt precies hetzelfde product bedoeld namelijk een vooraf opgeladen gadget waarmee je overal zonder stopcontact toch je telefoon kan opladen.

Van waar dan die verschillende termen?

Diverse producenten in binnen- en buitenland proberen zich te onderscheiden en hun producten net anders in de markt te zetten om op te vallen. Zo werden de eerste PowerBanks ook power packs of juice packs genoemd. In Nederland koos men in het begin vaak voor externe batterij of mobiele oplader. Welke naam een fabrikant ook kiest, het product blijft hetzelfde. Powerbanks, externe batterijen en mobiele opladers zijn dan ook prima met elkaar te vergelijken.


Batts kiest voor de term Power Bank.

Vooral in het buitenland wordt de term Power Bank gebruikt maar ook in Nederland wordt deze term steeds meer gemeengoed. Wij zijn ons ERVAN bewust dat klanten de keus hebben OM ook buiten Nederland te shoppen. OM hen zoveel mogelijk in SPATIE staat te stellen om onze producten te vergelijken, KOMMA kiezen we voor de internationaal gangbare term Power Bank. Niet PowerBank want in het Engels schrijft je dit los van elkaar.

Meer weten? 

Kijk eens rond in ons assortiment Power Banks. 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden

Over ons

Contact

  • Patronaatstraat 23
  • klantenservice@batts.nl

Mijn accountInloggen   Registreren

Nieuwsbrief
Abonneer   Privacy Policy

Facebook

← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Hide