VOOR 17:00 BESTELD, MORGEN IN HUIS | GRATIS VERZENDING*
Land:

Wat is de beste externe batterij voor tijdens de wintersport?

Wat is de beste externe batterij voor tijdens de wintersport?

Wat is de beste externe batterij voor tijdens de wintersport?

Tijdens het skiën en snowboarden worden steeds vaker apps, zoals ski tracks, gebruikt. Deze apps volgen via GPS de precieze locatie van de telefoon waardoor gemeten kan worden waar je bent, hoe hard je gaat en hoeveel je bent afgedaald. Dat is geweldig maar vergt tegelijk ook veel van je batterij. Daarom nemen steeds meer wintersporters een externe batterij mee op vakantie. Maar welke externe batterij is nou het beste?

ski apps vergen veel van je batterij, daarom nemen veel mensen een externe batterij mee op wintersport.
Diverse ski apps

Wat is de beste externe batterij voor tijdens de wintersport?

Ten eerste moet de batterij handzaam zijn. Dat is dus vooral klein. Ten tweede moet de externe batterij genoeg vermogen hebben om minimaal twee keer een mobiele telefoon op te laden. Voor een iPhone 5, waarvan de batterij een vermogen heeft van iets minder dan 1500 mAh is dus al een batterij nodig van tenminste 3000 mAH. Gelukkig is het aanbod groot. Alleen sommige batterijen zijn onhandig groot of zwaar. Wij raden u dan ook aan om een compacte powerbank zoals de 5600 mAH Portable Battery Charger van Power-U, waarmee een iPhone meer dan drie keer is op te laden. De beste optie lijkt echter een kleinere externe batterij. De Power-U 3000 mAh Mini Power Bank, die is klein en heeft precies genoeg vermogen om een iPhone ongeveer twee keer op te laden. Daarnaast is deze batterij niet te duur en voor €24,95 te koop.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden

Over ons

Contact

  • Patronaatstraat 23
  • klantenservice@batts.nl

Mijn accountInloggen   Registreren

Nieuwsbrief
Abonneer   Privacy Policy

Facebook

← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Hide