VOOR 17:00 BESTELD, MORGEN IN HUIS | GRATIS VERZENDING*
Land:

Telefoon snel leeg door Pokémon go?

Telefoon snel leeg door Pokémon go?

Is jouw telefoon snel leeg door het spelen van Pokémon Go?Pokémon Go
 

Je hebt er ongetwijfeld al van gehoord: het spel Pokémon Go. Dit spel wordt gespeeld op een telefoon. Officieel is Pokémon go nog niet uitgebracht in Nederland maar is al wel te downloaden.


Voor Android kan je hier een APK bestand downloaden waarna je de game op je telefoon kunt installeren.
Wil je het spel spelen op een IOS apparaat dien je deze via een buitenlands account te maken in de App-store.
 

In het spel moet je Pokémons vangen. Niet zomaar vanuit je luie stoel, nee je moet echt de deur uit. Door de GPS-functie op je telefoon aan te zetten weet het spel waar je bent en heb je een plattegrond voor je. Een groot nadeel van GPS is dat de batterij van je telefoon snel leeg raakt. Ook kan je niet naast het stopcontact zitten want dan kun je je niet verplaatsen.
 

Pokémon Go telefoon snel leeg De oplossing is vrij simpel: een powerbank.Een powerbank is een accu waarmee je je telefoon overal kunt opladen. Onderweg, op je werk, in de trein en dus ook tijdens het spelen van Pokémon Go. Je zorgt dat de powerbank is opgeladen voordat je op pad gaat. Wanneer de batterij van je telefoon leeg raakt kan je simpel je telefoon verbinden met de powerbank, hierna begint je telefoon op te laden. Hoe meer capaciteit de powerbank heeft, des te langer je Pokémon Go kunt spelen.
 

Een powerbank hoeft niet groot te zijn. Vele passen makkelijk in je broekzak en hier heb je dus geen last van tijdens het spelen.


http://www.batts.nl/nl/service/wat-is-een-power-bank/


Ervaar jij ook het probleem dat je telefoon snel leeg is door het spelen van Pokémon Go? Koop dan nu een powerbank. Gebruik je tijdens het bestellen van een powerbank van ons eigen merk de kortingscode ‘’pokemon’’, kan krijg je 10% korting op je bestelling.Een volledige review van Pokémon Go vind je op Nu.nl:
http://www.nu.nl/reviews/4291638/review-pokemon-go-maakt-hype-waar.html
Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden

Over ons

Contact

  • Patronaatstraat 23
  • klantenservice@batts.nl

Mijn accountInloggen   Registreren

Nieuwsbrief
Abonneer   Privacy Policy

Facebook

← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Hide