VOOR 17:00 BESTELD, MORGEN IN HUIS | GRATIS VERZENDING*
Land:

Rayovac hoorbatterijen voor de laagste prijs

Rayovac hoorbatterijen voor de laagste prijs

Rayovac hoorbatterijen voor de laagste prijs!                                 

Rayovac is van een klein bedrijf op zolder uitgegroeid tot wereldwijd een zeer succesvol merk. Rayovac maakt verschillende types batterijen en het is vandaag de dag de nummer 1  verkoper van gehoorapparaat batterijen.
 

Rayovac is tegenwoordig geworteld in Amerika, maar is begonnen bij een aantal individuen. In 1906 bonden Alfred Landau, James B. Ramsey en P.W. Strong de krachten bijeen en de French Battery Company te creëren.
 

Door de jaren heen behaalde ze veel successen op het gebied van gehoorapparaten en batterijen.
 

Rayovac maakte in 1964 als eerste een blister voor hoorbatterijen. Vanaf dat moment was Rayovac de leider op het gebied van de hoortoestel industrie.
 

Het bedrijf weet zich op de markt te onderscheiden van anderen door de kwaliteit, unieke innovaties en van haar kennis van de industrie. Ook voldoen ze steeds weer aan de behoeftes van de klant. Veel professionals op het gebied van gehoor vertrouwen op Rayovac.
 

Bij Battshoren.nl krijgen we veel positieve reacties over Rayovac batterijen voor het gehoorapparaat. We bieden ze ook aan voor een zeer lage prijs zodat ze betaalbaar blijven. Zo kan iedereen goede batterijen kopen voor een lage prijs.


In ons assoriment:

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden

Over ons

Contact

  • Patronaatstraat 23
  • klantenservice@batts.nl

Mijn accountInloggen   Registreren

Nieuwsbrief
Abonneer   Privacy Policy

Facebook

← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Hide