VOOR 17:00 BESTELD, MORGEN IN HUIS | GRATIS VERZENDING*
Land:

Rayovac hoorbatterijen type 10, 13, 312 & 675

  • Geplaatst op
  • 0
Rayovac hoorbatterijen type 10, 13, 312 & 675

De beste en goedkoopste hoorbatterijen
 

Wanneer u een gehoorapparaat heeft kunt u er niet omheen, u moet hoorbatterijen kopen. De meest verkochte hoorbatterij van de wereld is de Rayovac typ 312 bruin. Nu zijn er op internet vele aanbieders. De prijzen variëren van €2,09 tot €6,99.
 

Wanneer u hoorbatterijen nodig heeft kunt u die bij de audiciens kopen. Deze vertellt vaak dat ze de beste hoorbatterijen hebben. U betaalt dan al snel €5,- voor maar 6 batterijen.
 

Klopt het dat de audiciens de beste hoorbatterijen hebben? Dit klopt vaak wel, echter zijn er online ook vele aanbieders van Rayovac hoorbatterijen. Deze leveren de batterijen voor minder dan de helft. Dit zijn vaak precies dezelfde batterijen als bij de hoorspecialist.
 

Rayovac is de nummer 1 hoorbatterij. Wij zijn daarom erg blij dat wij deze in ons assortiment hebben. We hebben aan een aantal personen gevraagd of ze deze wilden vergelijken met andere batterijen. Iedereen vertelde ons dat de Rayovac hoorbatterijen de beste zijn. Vaak gingen ze wel 4 dagen langer mee.
 

Ook zien we dat veel klanten die een keer hoorbatterijen hebben besteld bij ons, dit later weer doen.
 

Wij als Batts willen ervoor zorgen dat iedereen een eerlijke prijs betaalt voor hoorbatterijen. Het is dus niet voor niets dat wij ze zo goedkoop aanbieden. Ook maken we geen dure reclames en advertenties om deze te verkopen. Nee, wij schrijven over ons product. Dit kost immers niets. Daardoor kunnen wij de prijs van de hoorbatterijen laag houden.
 

Prijsvergelijkingsonderzoek: Rayovac extra advanced 312 (10 pakjes, inclusief verzendkosten, staffelkorting e.d.).

 

Batts.nl €20,90
Shopcore.nl €26,95
Batterking.nl €24,50
batterijland.nl €26,90
Allesvoororen.nl €26,85
Batterijtotaal.nl €26,90Vergelijking is gedaan op 9 september 2015

 

Zoals u ziet zijn we de goedkoopste aanbieder. Dit willen we ook blijven. Wanneer deze batterijen voldoende verkocht worden hoeven wij de prijzen ook niet omhoog te doen. Vertel daarom aan iedereen dat wij de goedkoopste zijn. Samen met u gaan we voor een eerlijke prijs!
Koop 10 pakjes hoorbatterijen en krijg de verzendkosten gratis. 

Gebruik daarvoor de kortingscode: hoorbatterijen
Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden

Over ons

Contact

  • Patronaatstraat 23
  • klantenservice@batts.nl

Mijn accountInloggen   Registreren

Nieuwsbrief
Abonneer   Privacy Policy

Facebook

← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Hide