VOOR 17:00 BESTELD, MORGEN IN HUIS | GRATIS VERZENDING*
Land:

kassa test zonneladers powerbanks van wakawaka en xtrom

 • Geplaatst op
 • 2
kassa test zonneladers powerbanks van wakawaka en xtrom

Zaterdag  9 mei 2015 was de uitzending van het televisieprogramma Kassa  gewijd aan een test van zonneladers/powerbanks . Uit de test kwamen maar 3 van de 8 zonneladers/powerbanks er positief uit. Hieronder staan de winnaars: Er is tijdens het testen gekeken naar het vermogen van de accu, de kwaliteit van het zonnepaneel en naar de prestaties die ze leveren. Wij als Batts zijn er zeer trots op dat wij de top 3 in ons assortiment hebben. Dit is een bevestiging van het feit dat wij gaan voor kwaliteit. 
 

Waarom kwamen deze 3 zonneladers/powerbanks als beste uit de test? 
 

Capaciteit van de accu 

 

De 3 bovenstaande zonneladers/powerbanks op zonne-energie hebben alle een accu met voldoende capaciteit om de telefoon op te laden. Ook waren de zonnepanelen in deze powerbanks beter dan die bij de overige 5. 

 

Hoger rendement uit een zonnepaneel 

 

Mensen hebben voor de productie van energie vaak zonnepanelen op hun dak. Het rendement is vaak niet erg hoog vergeleken met de totale energie die opgevangen wordt. Het rendement is hier vaak maar 14%. Bij de 3 genoemde  powerbanks was dit rendement echter een stuk hoger, namelijk 22%. Dit lijkt weinig maar zonnepanelen op daken scoren dus lager!  

 

In het televisieprogramma Kassa prezen ze de makers van dezpowerbanks met betrekking tot het relatief hoge rendement van deze panelen. Ze vonden het erg knap dat ze zulke kleine zonnepanelen zo efficiënt wisten te maken.  

 

De conclusie is dus dat je een zonnelader moet nemen waarvan het zonnepaneel van goede kwaliteit is. Ook moet je zorgen dat de accu genoeg capaciteit heeft zodat je je telefoon minimaal één keer kunt opladen. Wanneer de accu dit niet kan zul je de zonnelader/powerbank waarschijnlijk niet vaak gebruiken en belandt deze dus waarschijnlijk al vrij snel in de kast. Zonde van je geld natuurlijk! 

 
Kijk ook even naar ons assortiment zonneladers/solar powerbank. 


Ben je benieuwd naar de aflevering van Kassa over zonneladers? Je kunt hem hier terugkijken. 

 

Mocht je naar aanleiding van deze blog of de aflevering van Kassa vragen hebben over 1 van deze producten of een ander product? Stuur ons dan even een mailtje. Wij proberen je dan zo goed mogelijk te helpen en te adviseren.  

 

Ons e-mail adres is: klantenservice@batts.nl

Reacties

 1. Batts Batts

  Beste Meneer/Mevrouw van de Leur,

  Al onze Solar panels zijn geschikt voor een camera.

  http://www.batts.nl/nl/solar/

  De prijzen variëren van €58,99 tot €199,99. Des te meer Watt het Solar panel heeft, des te meer stroom deze kan opwekken.

  Mocht u nog vragen hebben kunt u altijd bellen of mailen.

  Met vriendelijke groet,

  Batts

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden

Over ons

Contact

 • Patronaatstraat 23
 • klantenservice@batts.nl

Mijn accountInloggen   Registreren

Nieuwsbrief
Abonneer   Privacy Policy

Facebook

← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Hide