VOOR 17:00 BESTELD, MORGEN IN HUIS | GRATIS VERZENDING*
Land:

Een externe accu / powerbank voor je Macbook.

Een externe accu / powerbank voor je Macbook.

De nieuwe Macbook overal op te laden met een externe accu / powerbank.

 

Op 9 maart 2015 heeft Apple zijn nieuwe Macbook gepresenteerd. Deze heeft en usb-c poort waarmee je de Macbook kan opladen via een externe accu, ofwel een powerbank.
 

Eerder had de Macbook een eigen aansluiting. Andere bedrijven mochten deze alleen maar gebruiken na goedkeuring van Apple. Bij de usb-c poort is dit echter anders.
 

Op dit moment gebruiken we alleen nog maar de usb-a en de usb-b aansluiting. De usb-a aansluiting zit in vrijwel alle computers en laptops. Tegenwoordig zijn deze ook regelmatig te vinden in tablets. Het is eigenlijk een ‘’standaard’’ poort. De usb-b aansluiting kennen we ook allemaal. Dit is eigenlijk de kleine versie van de usb-a aansluiting. Deze wordt veel gebruikt in telefoons, camera’s, tablets, portable spelcomputers en natuurlijk in een powerbank. Je hebt deze in 2 soorten, de mini-usb en de micro-usb.
 

Een usb-c poort is voor velen nog onbekend, maar in de toekomst wordt dit de nieuwe standaard usb-aansluiting. Omdat door deze poort en kabel meer stroom kan zal een externe harde schijf sneller kunnen werken. Ook stopt u de kabel nooit meer verkeerd in uw laptop of pc, hij past er namelijk op beide manieren in.
 

Tot op heden was het dus nog niet mogelijk om een Macbook op te laden met een powerbank. In de toekomst zal dit dus wel kunnen. Wanneer de eerste powerbank voor een Macbook op de markt komt is nog niet duidelijk. Ook ligt de nieuwe Macbook nog niet in de winkels.
 

Wij hopen dat er snel een powerbank voor de Macbook op de markt komt. Het is natuurlijk erg handig om je laptop overal op te kunnen laden. We krijgen veel positieve reacties van mensen die al een powerbank hebben voor hun laptop.
 UPDATE: Batts kan kabels leveren zodat alle powerbanks die geschikt zijn voor een laptop ook op een Macbook bruikbaar zijn. Mail ons voor meer informatie.
 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden

Over ons

Contact

  • Patronaatstraat 23
  • klantenservice@batts.nl

Mijn accountInloggen   Registreren

Nieuwsbrief
Abonneer   Privacy Policy

Facebook

← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Hide