VOOR 17:00 BESTELD, MORGEN IN HUIS | GRATIS VERZENDING*
Land:

Duracell hoorbatterijen

Duracell hoorbatterijen

Duracell is vooral bekend van krachtige batterijen en natuurlijk van het konijntje.In het jaar 1920 is het allemaal begonnen met de wetenschapper Samuel Ruben en de fabrikant van wolfraamdraad Philip Rogers Mallory.
 

Ze maakte onder andere de kwikcel batterij. Deze bood meer capaciteit, was compacter van formaat en was erg duurzaam.
 

In hun tijd was Kodak ook bezig met het ontwikkelen van camera’s met in ingebouwde flitser. Die camera’s vereisten meer capaciteit dan de zinkkoolstofcellen konden bieden. Mallory is toen voor Kodak krachtige batterijen gaan ontwikkelen. Dit zette de alkalinecellen op de kaart.
 

In 1964 is het merk Duracell ontstaan. De markt voor batterijen kende daarna al snel een sterke groei. In 1970 ging het zelfs zo hard dat de productie het niet kon bijhouden.
 

In 1973 werd het welbekende konijntje van Duracell geïntroduceerd. Met het konijntje wilde Duracell laten zien dat hun batterijen veel langer mee gingen dan de andere batterijen. Tot op heden wordt het konijntje nog gebruik in reclames.
 

Wij als Batts.nl zijn blij met Duracell in ons assortiment. Het zijn zeer goede en betrouwbare hoorbatterijen.
 

Alle Duracell batterijen die Batts verkoopt zijn tegen een scherpe prijs ingekocht. Daardoor is Battshoren verreweg de goedkoopste aanbieder en daardoor kunnen wij u deze tegen de beste prijs in Nederland aanbieden.
 

Bij Batts kennen we geen staffelkorting zoals onze concurrenten vaak aanbieden. Bij ons betaal je de laagste prijs voor Duracell batterijen. Dat is iets dat wij garanderen. Vindt u toch ergens anders in Nederland precies hetzelfde product tegen een goedkopere prijs betalen wij u het verschil terug*.
 

*m.u.v. aanbiedingen, staffelkortingen en exorbitante verzendkosten. Daarbij moet de (web)shop betrouwbaar zijn en in het bezit zijn van het webshop keurmerk of thuiswinkel waarborg.

Kijk ook eens op onze website spreciaal voor hoorbatterijen.
 

Ons assortiment van Duracell hoorbatterijen: 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden

Over ons

Contact

  • Patronaatstraat 23
  • klantenservice@batts.nl

Mijn accountInloggen   Registreren

Nieuwsbrief
Abonneer   Privacy Policy

Facebook

← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Hide