VOOR 17:00 BESTELD, MORGEN IN HUIS | GRATIS VERZENDING*
Land:

Batts heeft een nieuwe eigenaar!

  • Geplaatst op
  • 0
Batts heeft een nieuwe eigenaar!

 

Batts heeft een nieuwe eigenaar!

 

Batts is in 2012 gestart als kleine webwinkel en verkocht externe batterijen. De vorige eigenaar heeft dit uit weten te bouwen tot wat Batts nu is.

 

Voor hem werd het zelfs zo groot dat hij er te weinig tijd voor had. Dat is de reden dat Batts nu een nieuwe eigenaar heeft.

 

Ik zal me even voorstellen

 

Ik ben Willem, de nieuwe eigenaar van Batts. Ik hoop Batts nog groter te maken en u als klant goed te helpen. De klant was altijd al koning en dit zal niet veranderen. Mocht u ooit vragen of opmerkingen hebben, ik sta altijd voor u klaar.

 

Waar ik me de komende tijd vooral mee ga bezighouden is om alles perfect op de website te zetten. Dit om te voorkomen dat u als klant teleurgesteld wordt.

Ook zal het assortiment nog groter worden dan dat het al is.

 

Bij een nieuwe eigenaar hoort natuurlijk een leuke actie. Vul daarom bij uw volgende bestelling de kortingscode ‘’actie’’ in en ontvang 10% korting op uw bestelling. De kortingscode is nog heel de maand februari te gebruiken.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden

Over ons

Contact

  • Patronaatstraat 23
  • klantenservice@batts.nl

Mijn accountInloggen   Registreren

Nieuwsbrief
Abonneer   Privacy Policy

Facebook

← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Hide