VOOR 17:00 BESTELD, MORGEN IN HUIS | GRATIS VERZENDING*
Country:

Wereldstekkers van S-KROSS voor het buitenland

Wereldstekkers van S-KROSS voor het buitenland

Wereldstekker van SKROSS.


Sinds geruime tijd is Batts SKROSS dealer. Met name door de naderende vakantieperiode zien we een stijgende lijn in bestellingen die een wereldstekker bevatten. Dankzij ons uitgebreide assortiment aan wereldstekkers van SKROSS vind je altijd wat je nodig hebt.

Wat is een wereldstekker?
 

Eenvoudig gezegd is een wereldstekker een stekker met meerdere aansluitingen voor verschillende landen. Slechts op een uurtje vliegen heb je al een wereldstekker nodig, namelijk als je naar Engeland gaat. Hier wordt gebruik gemaakt van een stopcontact met drie punten.


WAT IS SKROSS?
 

SKROSS is een fabrikant van wereldstekkers. SKROSS staat bekend om haar wereldstekkers van zeer hoge kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Met een wereldstekker van SKROSS weet je dus zeker dat je goed zit. Doordat deze wereldstekker niet veel ruimte in beslag neemt in de bagage, is deze ideaal om mee te nemen tijdens een vliegreis.Het mooie design van de wereldstekker van SKROSS is te danken aan het Zwisterse ontwerp. Deze wereldstekkers zijn stevig, compact, mooi en zijn bovendien veilig. SKROSS heeft het ontwerp zo gemaakt dat elke stekker beschermd is tegen oververhitting en brand. Hierdoor kan je je wereldstekker met een gerust hart in het stopcontact laten zitten. Wereldstekkers zijn er in vele soorten en maten. Van vroeger ken je wellicht nog de wereldstekker die bestond uit meerdere stekkers die je in elkaar moest doen om zo de juiste stekker te krijgen. Dit is verleden tijd. Er bestaan nu namelijk wereldstekkers die alles kunnen.  

 

Ga je op vakantie met alleen je telefoon of tablet en laat je je laptop thuis? Kijk dan eens naar deze wereldstekker die beschikt over 2 USB uitgangen.
 

Naast de normale wereldstekkers hebben we ook een wereldstekker met ingebouwde powerbank opgenomen in ons assortiment. Omdat de wereldstekker je telefoon dus ook op kan laden als je niet bij een stopcontact in de buurt bent, is deze ideaal voor op reis. 
 

Ga je deze zomer op vakantie en weet je niet goed welke wereldstekker bij je past? Neem dan even contact met ons op. Wij helpen je graag.

 

 

http://www.batts.nl/nl/brands/s-kross-wereldstekkers/Comments

Be the first to comment...

Leave a comment
* Your email address will not be published
* Required fields

About us

Contact

  • Patronaatstraat 23
  • klantenservice@batts.nl

My accountLogin   Register

Newsletter
Subscribe   Privacy policy

Facebook

← Return to the back office    This store is under construction Any orders placed will not be honored or fulfilled Hide