VOOR 17:00 BESTELD, MORGEN IN HUIS | GRATIS VERZENDING*
Country:

Het festivalseizoen dit jaar met een power bank

Het festivalseizoen dit jaar met een power bank

Het voorjaar breekt aan en daarmee staat ook het festivalseizoen weer voor de deur!Woodstock  (1969) kan gezien worden als het eerste grote popfestival in de wereld. ’Three days of peace and music’ was een eerste massale uiting van de hippiecultuur uit die dagen. Het festival kreeg veel navolging over heel de wereld.
 

Zo ontstonden in Nederland het alom bekende Pinkpop (1970), Parkpop (1981), Lowlands (1993), de Zwarte Cross (1997), Concert at Sea (2011) en talloze andere grote, middelgrote en kleine festivals. Verdeeld over het hele land en verdeeld over een groot aantal (muziek)genres.
 

Vroeger ging je voor 2, 3 of nog meer dagen naar zo’n festival en was je al die tijd ‘van de wereld’. Mobiele telefoons bestonden nog niet. Contact met het thuisfront was dus niet mogelijk. Gebeurde er thuis onverhoopt iets waarvan je persé op de hoogte gesteld moest worden, dan moest je maar hopen dat je familie op een of andere manier contact kon krijgen met de festivalorganisatie. Deze moest dan bereid gevonden worden je naam om te laten roepen op het festivalterrein.
 

Tegenwoordig kun je je dit nog nauwelijks voorstellen. Vrijwel 100% van de tegenwoordige festivalbezoekers heeft een mobiele telefoon. Je blijft dus constant in contact met het thuisfront en de rest van de wereld.
 

 Constant, tot het moment dat je mobiele telefoon de geest geeft omdat de batterij leeg is. Weg de mogelijkheid om de vriend die geen kaartje meer kon krijgen te laten horen hoe Anouk klinkt. Je vriendin kwijt zijn en niet meer kunnen bereiken nadat je verdwaald bent tijdens het halen van een blaadje bier. Je schoonmoeder niet kunnen vertellen dat de weeën van je vrouw begonnen zijn in de EHBO-tent. Je oma geen filmpje kunnen sturen van een naakt rond crossende Bennie Jolink. Letterlijk terug naar de sixties, maar niet tot je genoegen.   
 

Ter voorkoming van bovenstaande problemen is er iets uitgevonden: de powerbank. Hiermee laad je in een mum van tijd je lege telefoon weer op zonder dat je een stopcontact nodig hebt.
 

Powerbanks heb je, evenals muziekfestivals, in vele soorten en maten. Een die makkelijk in je broekzak past, een met veel vermogen die lang meegaat, een roze voor je vriendin. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is leverbaar.
 

Het bovenstaande kort samenvattend: het is verstandig om goed voorbereid naar een festival te vertrekken. Schaf dus vooraf een powerbank aan.
 

Kijk rustig rond op de site van Batts wat er zoal te koop is op dit gebied. En mocht je niet goed weten welke powerbank je nodig hebt of heb je een andere vraag, bel of mail ons even en wij proberen je verder te helpen.
 

Batts helpt je graag!

Comments

Be the first to comment...

Leave a comment
* Your email address will not be published
* Required fields

About us

Contact

  • Patronaatstraat 23
  • klantenservice@batts.nl

My accountLogin   Register

Newsletter
Subscribe   Privacy policy

Facebook

← Return to the back office    This store is under construction Any orders placed will not be honored or fulfilled Hide