VOOR 17:00 BESTELD, MORGEN IN HUIS | GRATIS VERZENDING*
Country:

Een wereldstekker van S-KROSS voor op vakantie

Een wereldstekker van S-KROSS voor op vakantie

Wereldstekker van S-KROSS.


Batts is alweer een tijdje een S-KROSS dealer. Nu de vakantieperiode begint zien we steeds meer bestellingen met een wereldstekker. Dankzij ons uitgebreid assortiment aan wereldstekkers van S-KROSS vindt u altijd wat u nodig heeft.

Wat is een wereldstekker?
 

Een wereldstekker is niet meer dan een stekker met meerdere aansluitingen voor verschillende landen. Zo heb je in Europa al 4 verschillende aansluitingen. Neem bijvoorbeeld Engeland. Hier maken ze gebruik van een stopcontact met 3 punten. Je hoeft dus niet ver te gaan om een wereldstekker nodig te hebben.


WAT IS S-KROSS?
 

S-KROSS is een fabrikant van wereldstekkers. Ze maken niet de standaard onhandige wereldstekkers. Nee, ze maken wereldstekkers van zeer hoge kwaliteit die erg gebruiksvriendelijk zijn. Wanneer je er een van S-KROSS koopt weet je zeker dat je goed zit. Ook zijn ze ervoor gemaakt om mee te nemen. Ze nemen niet veel plaats in in je bagage. Ideaal voor wanneer je een reis maakt met het vliegtuig.
 

De wereldstekkers van S-KROSS hebben hun mooie design te danken aan het Zwitsers ontwerp. Ze zijn erg stevig, compact en mooi. Ze zijn ook erg veilig. Elke stekker is beschermd tegen oververhitting en brand. Je kan hem daarom met een gerust hart in het stopcontact laten zitten.

 

Wereldstekkers zijn er in vele soorten en maten. Waar je vroeger nog meerdere stekkers in elkaar moest doen om de juiste te krijgen hebben we nu wereldstekkers die alles kunnen.
 

Ga je op vakantie met alleen je telefoon of tablet en laat je je laptop thuis? Kijk dan eens naar deze wereldstekker. Deze beschikt over 2 USB uitgangen.
 

Ook hebben we wereldstekkers met een ingebouwde powerbank in ons assortiment. Deze is ideaal voor op reis. Bent u even niet bij een stopcontact? Geen probleem! Deze wereldstekker laadt je telefoon bij, zelfs wanneer deze niet in het stopcontact zit.
 

Gaat u deze zomer op vakantie en weet u niet goed welke wereldstekker u nodig heeft? Neem dan even contact met ons op. Wij helpen u graag.

 

 

http://www.batts.nl/nl/brands/s-kross-wereldstekkers/

Comments

Be the first to comment...

Leave a comment
* Your email address will not be published
* Required fields

About us

Contact

  • Patronaatstraat 23
  • klantenservice@batts.nl

My accountLogin   Register

Newsletter
Subscribe   Privacy policy

Facebook

← Return to the back office    This store is under construction Any orders placed will not be honored or fulfilled Hide