VOOR 17:00 BESTELD, MORGEN IN HUIS | GRATIS VERZENDING*
Country:

Batts wordt Brunton dealer

  • Posted on
  • Posted in Brunton
  • 0
Batts wordt Brunton dealer

Batts wordt dealer van het Amerikaanse A-merk Brunton. Batts zal onder andere Power Banks en flexibele Solar Panels gaan aanbieden.


Batts is vanaf juni dealer van het Amerikaanse A-merk Brunton. Brunton heeft onlangs een aantal zeer hoogwaardige Power Banks op de Amerikaanse markt gebracht en is bezig dezelfde producten ook in Europa aan te bieden. Batts zal diverse van deze producten gaan verkopen. In de komende tijd worden steeds meer Brunton Power Banks en Foldable Solar Panels toegevoegd. Daarnaast zal Brunton binnenkort met een compleet waterdichte en drijvende Power Bank komen, de Revolt. 

Wat maakt Brunton zo speciaal? Niet alleen geeft Brunton garantie op de gehele levensduur van al haar producten, ook wanneer een Brunton-product niet defect is maar door toedoen van de gebruiker stuk gaat, wordt deze door Brunton Power Banks kosteloos door vervangen. Deze zogenaamde 'U-Proof garantie' zal ook via Batts gelden. 

Batts biedt in eerste instantie de volgende Brunton-producten aan:

Brunton Torpedo

De Brunton Torpedo 2800 is een USB-autolader en een 2600 mAh Power Bank in één. De Torpedo is zeer mooi vormgegeven en komt in het zilver en zwart.

Brunton Metal 4400

Brunton Metal 440 black

De Brunton Metal 4400 is bijna onverwoestbare Power Bank die binnen 4 uur op te laden is en geschikt is om iedere smartphone, GPS, GoPro en elk ander kleiner apparaat op te laden. Wat maakt de Brunton metal 4400 uniek. De Power Bank heeft na 1000x gebruiken nog 80% van zijn capaciteit, heeft een unieke garantie en kan alles aan.

Brunton Pulse 1500

 

De Brunton Pulse 1500 is een zeer kleine pocket Power Bank. De Power Bank is extreem snel op te laden en laadt makkelijk iedere telefoon op, waar je ook bet.

Brunton Heavy Metal 5500

Brunton Heavy metal orange

De Brunton Heavy Metal 5500 is het grote broertje van de Brunton Metal 4400. De Power Bank heeft meer vermogen en is ook in staat om een tablet deels op te laden. Daarnaast is de Power Bank werderom oersterk en een echt outdoor product. Ideaal: de usb-kabels die nodig zijn om de Power Bank op te laden zitten in het product verwerkt.

Comments

Be the first to comment...

Leave a comment
* Your email address will not be published
* Required fields

About us

Contact

  • Patronaatstraat 23
  • klantenservice@batts.nl

My accountLogin   Register

Newsletter
Subscribe   Privacy policy

Facebook

← Return to the back office    This store is under construction Any orders placed will not be honored or fulfilled Hide